Verrassingsbezoek op school en griezelen met ‘Let’s Go’

Je zal maar een verrassingsbezoek krijgen op school van niemand minder dan Freek Vonk! Het overkwam de leerlingen van de Oosteinderschool. Super cool natuurlijk dus krijgen Kim en Joey vrijdag bezoek van zes leerlingen van de school. Ze komen alles vertellen over het verrassingsbezoek van Freek Vonk. Het is ook al bijna Halloween en dat betekent dat je op verschillende plaatsen in Aalsmeer en Kudelstaart lekker kan gaan griezelen. Kim heeft al deze griezelactiviteiten voor je op een rijtje gezet en samen met Joey heeft ze een griezellige muzieklijst samengesteld.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: verrassingsbezoek Freek Vonk (Oosteinderschool)

Gepubliceerd: 23 oktober 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×