Maandelijks kunst- en cultuurles in ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng zijn er donderdag weer en ontvangen eerst wethouder van kunst en cultuur Gert-Jan van der Hoeven, samen met Andre Vulperhorst van het Cultuurpunt Aalsmeer over natuurlijk kunst en cultuur. Waarom is kunst nou zo belangrijk en wat wordt er zoal georganiseerd in Aalsmeer? Vervolgens een prachtig verhaal over zeemeerminnen en wat dat voor de kerk en kunst heeft betekend, verteld door Ingrid Koppeschaar. Ingrid is kunsthistorica, maar verzorgt ook als curator de exposities van de gemeente Aalsmeer die elke drie maanden te zien zijn in het gemeentehuis.

Daarna spreken Jenny en Wilbert met Gerrit Hoogebeen over de Kunstroute Qua Kunst & Ambacht van De Kwakel die op 29 oktober weer wordt gehouden. Gerrit is een van de organisatoren en neemt een kunstenaar mee naar de studio. We sluiten af met Debby Albers van Stichting Fedeli, die als doel heeft het verbinden van mensen door middel van laagdrempelige bijeenkomsten. Deze gezellige bijeenkomsten zoals de Babbelkoffie in de Oude Veiling gaan tijdelijk van locatie veranderen, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten waar je gezelligheid combineert met weer nieuwe mensen leren kennen. Zoals altijd de muziek weer door de gasten zelf uitgezocht en de techniek door Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist. Deze maand dus eenmalig op woensdagavond.

Foto: wethouder Gertjan van der Hoeven

Gepubliceerd: 9 oktober 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×