‘Let’s Go’ over de herfstvakantie

Op 20 oktober begint de herfstvakantie en bij Let’s Go wordt er alvast gekeken wat je allemaal kan gaan doen. Vrijdag om 18.00 uur komt Inge Baas van De Binding langs om te vertellen over de Combifun die tijdens de herfstvakantie wordt georganiseerd samen met het Cultuurpunt en Sportservice Haarlemmermeer. Een hele speciale editie dit keer, want de deelnemers gaan een optreden voorbereiden. Ook komt Inge vertellen over de Halloweentocht die De Binding op 27 oktober organiseert. Kim heeft verder nog meer leuke activiteiten voor je uitgezocht om te gaan doen en natuurlijk is er ook weer genoeg tijd over voor muziek. Zo hoor je onder andere Boyband Fource met hun nummer waar ze het Eurovision Junior Songfestival hopen te winnen en ook het nieuwe nummer van de meiden van K3 komt voorbij.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 9 oktober 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×