Nóg een nieuwe show op vrijdagavond!

Aanstaande vrijdag 13 oktober gaan Frank Bunnik en Walter de Vries van start met hun nieuwe programma op Radio Aalsmeer. Na 15 jaar lang het weekend te hebben afgesloten op zondagavond met ‘De Laatste Loodjes’, gaan ze vanaf nu het weekend feestelijk openen met ‘Thank God It’s Friday!‘. Na het familieprogramma ‘Let’s Go’ gaan de heren vanaf 19.00 uur los voor de oudere jongeren, met muziek en items als ‘Vandaag op nummer 1′, ’90’s dance classic’ en ‘Sexy bewegen om kwart voor negen’. Daarnaast mag de luisteraar kiezen uit twee liedjes met dezelfde titel in ‘Two of a kind’ en dagen Frank en Walter je uit voor een ‘Vreemd verzoek’…  ‘Thank God It’s Friday!‘ met Frank en Walter is vanaf 13 oktober iedere vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen op Radio Aalsmeer, met uitzondering van de eerste vrijdag van de maand, want dan is altijd die ándere nieuwe vrijdagavondshow: de ‘Mark en Eric Show‘.

Thank God It’s Friday‘ wordt iedere tweede, derde en vierde vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 oktober 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×