Het weekend voor de deur in ‘Vrijdagavondcafé’

Deze vrijdag staan de deuren van het Vrijdagavondcafé weer open tussen 21.00 en 23.00 voor korte interviews en veel muziek. Ron bezocht met Jan Daalman van de Kunstploeg Aalsmeer de kabouters in het gemeentehuis en maakte daar een reportage over. Wil je daar meer over weten, luister dan dus mee deze vrijdagavond. Samen met Caroline presenteert Ron deze week en spelen zij natuurlijk ook de Twitterhit, het radiospelletje Soundmemory en is er ruimte voor de gezellige meezinger en de Soulshow-classic. Wil je interactief doen of zelf een onderwerp aan de man bengen in het gezellige radiocafé? Laat het ons weten via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé, het Twitteraccont: @Vrij_avondcafé of via Instagram? Ook jouw onderwerp is van harte welkom!

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: sidekick Caroline Baarse

Gepubliceerd: 12 oktober 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×