Verpleegkundige Desiree Vreken te gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving presentator Elbert Huijts samen met technicus Olaf Huijts de Kudelstaartse fietsenmaker Robert van der Meer. De op Kudelstaart gerichte Leimuidenaar was de 184ste gast in de wekelijkse talkshow. Van der Meer is opgegroeid in Kudelstaart en heeft daar inmiddels zijn eigen fietsenwinkel.

Hij nam de winkel over van de firma Balk die op hun beurt de opvolgers waren van Rinus Bon. “Ik moest er wel even over nadenken, maar heb geen moment spijt gehad van deze stap”, aldus de skiënde fietsenreparateur. Het vak is wel wat veranderd en vraagt ook andere skills dan vroeger, onder andere door de verkoop van elektrische fietsen. De hobby-autocrosser verkoopt in de winter ook vuurwerk en dat legt hem geen windeieren.

Natuurlijk Robert is op zoek gegaan naar een nieuwe gast, maar ook hij had moeite een nieuwe gast te vinden. Uiteindelijk heeft onze gezamenlijke zoektocht ervoor gezorgd dat er maandag weer een verse gast in de studio zit. Verpleegkundige en fotograaf Desiree Vreken zal a.s. maandag aanschuiven in de studio. Zij zal uiteraard vertellen over haar werk op de afdeling oncologie in een ziekenhuis, haar grote hobby fotograferen en haar liefde voor de Aalsmeerse watertoren.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 oktober 2017 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×