Subsidie voor organiseren schoolsporttoernooien

De gemeente Aalsmeer subsidieert in 2017/2018 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien. Voor dit schooljaar is een bedrag van ongeveer €9000 ter beschikking gesteld aan acht sportverenigingen. Naast de schoolsporttoernooien organiseren de verenigingen ook trainingen en clinics voor de schoolgaande jeugd. De gemeente geeft deze subsidie om de jeugd te stimuleren meer te bewegen en te sporten en hen te laten kennismaken met diverse takken van sport.

Wethouder Gertjan van der Hoeven: “We vinden het belangrijk dat kinderen sporten en bewegen. Het is goed voor hun gezondheid en het versterkt de sociale samenhang. Daarom zijn we erg blij met de inzet van alle vrijwilligers bij de scholen en de sportverenigingen die samen de schoolsporttoernooien mogelijk maken.

Bron en foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 17 oktober 2017 om 21:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×