Buisma lijsttrekker, Van Duijn lijstduwer bij PvdA

Woensdagavond heeft de weer zelfstandig opererende PvdA haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Aalsmeer en Kudelstaart bekend gemaakt.
Als lijsttrekker is Jelle Buisma naar voren geschoven. “De ervaren Jelle neemt in zijn jeugdig enthousiasme af en toe grote stappen, wat het e.e.a. vraagt van zijn omgeving”, zo staat op de website van de PvdA te lezen.
Buisma is overigens donderdag 30 november te gast in ‘R.A.P.’ het politieke radioprogramma van Radio Aalsmeer (ie ook: Radio Aalsmeer Politiek ontvangt Fransen en Buisma. Nummer 2 is de in Aalsmeer onbekende Omar El Hri. De top 3 wordt vervolmaakt door Auke Ham, lid van het gewestelijk bestuur PvdA Noord Holland. Opvallend ook: op de zesde plek oud-AB-er Ria Bouwman.

Als lijstduwer staat op plek 13 Marieke van Duijn. Het Noord-Hollands Statenlid zegt trots te zijn om als lijstduwer op de kandidatenlijst te staan. Zij laat op de PvdA website weten: “Niet teveel zeuren, maar vooral zelf iets doen! Vol energie gaan voor een gezonde leefomgeving, yes, I’m a believer!”

De rest van de kandidatenlijst:

4.   Petra Langezaal
5.   Wouter van der Heijde
6.   Ria Bouwman
7.   Bram Landzaat
8.   Leni Buisma-Tas
9.   Jan Westerhof
10. Afke Ham-Borgman
11. Cor Knol
12. Elly Offerman
13. Marieke van Duijn

Bron en foto: www.aalsmeer.pvda.nl

Gepubliceerd: 30 november 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×