De band 'Plumb' centraal in "Goeie Genade"

Komende dinsdag zijn vader en dochter Frans van der Wee en Daphne van Dillewijn er weer met een nieuwe uitzending van “Goeie Genade”. Zij besteden uitgebreid aandacht aan Plumb met One drop. Plumb is opgegroeid in Atlanta (Georgia) en begon haar muziekcarrière als achtergrondzangeres. Haar tweede album, Candycoatedwaterdrops heeft de Dove Award van 2000 gewonnen voor “Modern Rock-‘n-roll album van het jaar”. Twee nummers van dit album zijn ook hits geworden in de uitvoering van andere artiesten: “Stranded” was een hit voor Jennifer Paige en “Damaged” was een grote danshit in 2003 in Groot-Brittannië voor Plummet. De naam “Plumb” stond in eerst instantie voor de band waarin Tiffany zong. De band werd vernoemd naar het lied van Suzanne Vega, “My Favourite Plum”.
Maar natuurlijk draaien Frans en Daphne ook gezellige tracks van vele andere artiesten.

Goeie Genade‘ wordt iedere dinsdag uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 november 2017 om 22:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×