Terence Verhagen 191e gast in ‘Door de Mangel’

Brian van Gog was de 190e gast in de Aalsmeerse live talkshow ‘Door de Mangel’. “Energiek, enthousiast en motiverend”, dat waren de drie kernwoorden waarmee Brian zichzelf omschreef. Van Gog heeft Indonesische en Maleisische roots en heeft met zijn vriendin afgelopen zomer Indonesië bezocht.

In zijn schoolperiode zat hij vol energie en dat heeft hem misschien wel de sportkant opgeduwd. Hij kon zijn frustraties kwijt in diverse vechtsporten. “In de Wing Chun Kung Fu werd ik zelfs vier keer Nederlands kampioen in mijn gewichtsklasse”, aldus de Aalsmeerder. Na hier de uitdading een beetje in verloren te zijn is hij gaan kickboksen en geeft daar ook les in.

Ook Brian heeft een nieuwe gast gevonden voor 27 november. Aanstaande maandag zal Terence Verhagen als 191e gast plaatsnemen achter de microfoon bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts.  “Hij een energieke jonge man die een van mijn beste vrienden is geworden. Hij is een hardwerkende net aan het ROC afgestudeerde ondernemer. “Hoe vergaat hem zijn ondernemerschap en waar loopt hij tegen aan”, aldus Van Gog. Het antwoord van Verhagen op deze vraag hoor je maandag 27 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 november 2017 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×