‘Vrijdagavondcafé’ reist af naar Thailand

Deze vrijdag ontvangen Ron en Deborah in het Vrijdagavondcafé weer leuke gasten en heeft Ron weer een kandidaat voor het radiospelletje Soundmemory. En Deborah heeft haar social media rubriek met alles dat haar opviel met hashtag Aalsmeer of Kudelstaart. Eén van de gasten  is onder andere Ingrid Guezen met haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt zij de luisteraars mee naar Thailand. Altijd al meer willen weten over dit mooie land? Luister dan tussen 21.00 en 23.00 uur naar het altijd gezellige Vrijdagavondcafé.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Thailand (Chiang Mai Tempel)

Gepubliceerd: 20 november 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×