Hoe liep de Sinterklaasintocht af?

Zaterdag was ‘Let’s Go’ live aanwezig bij intocht van Sinterklaas in Aalsmeer. Een groot feest wat bijna in de soep liep door een ontsnapte tijger, genaamd Esso. Er werd door iedereen druk gezocht naar deze pepernoten-etende tijger, die volgens de Directeur-Piet en Sinterklaas geen gevaar was voor de kinderen. Je hebt zaterdag niet kunnen horen hoe deze zoekactie afliep. Kim ging nog even langs het Praatjeshuis om te zien of Esso wel werd gevonden. Daar sprak ze onder andere met Kees en Koos die alles nog even haarfijn uitlegde. Ook sprak Kim met Kinderburgemeester Derek, hij vertelde hoe hij deze dag heeft beleefd. Zaterdag meert de Pakjesboot aan in Kudelstaart, ook daar belooft het weer een groot feest te worden. Kim belt vrijdag met RegelPiet om te horen of ze klaar zijn voor dit feest en om te horen hoe laat ze ongeveer voet aan wal zetten bij de Loswal. Vrijdag dus allemaal te horen in ‘Let’s Go’ vanaf 18.00 uur.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: presentatrice Kim Maarse in gesprek met Sinterklaas (foto: Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 20 november 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×