‘Echt Esther’ over ziekte van Lyme

Donderdag een herhaling van de uitzending over Lyme van 28 september 2016. Dit ter voorbereiding van de uitzending van 30 november a.s. Dan komen Huib Kraaijeveld en Inge van Ulden terug om te praten over de situatie op dit moment. Destijds aan tafel vier ervaringsdeskundigen: Huib Kraaijeveld, Inge van Ulden, Nancy Overbeek en Liesbeth van Batenburg. Nancy haar partner heeft Lyme, Liesbeth haar dochter werd ook geconfronteerd met deze ziekte. Huib en Inge zijn niet alleen persoonlijk ervaringsdeskundige maar schreven ook een boek over Lyme. Het boek van Huib ‘Teken aan de wand’ schreef Huib met de intentie om meer begrip te creëren voor mensen met Lyme en hun omgeving. Het is een hulp boek. Inge van Ulden ‘s boek ‘Lyme te Lijf’ beschrijft niet alleen haar persoonlijke ervaringen met de ziekte maar ook op een begrijpelijke manier de wetenschappelijke gegevens.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Een teek, overbrenger van de ziekte van Lyme

Gepubliceerd: 20 november 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×