Live uitzending intocht Sinterklaas

Voor veel kinderen breken weer spannende, maar vooral leuke tijden aan: Sinterklaas is bijna in het land! Zaterdag 18 november staat Radio Aalsmeer dan ook grotendeels in het teken van de intocht van de goedheiligman in Aalsmeer, met een drie uur durende live uitzending vanaf de intocht in het centrum.

Dus zet de pepernoten maar alvast klaar, want ‘Let’s Go‘ zorgt er in een extra uitzending op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur voor dat je helemaal in de Sinterklaas-stemming komt! De afgelopen weken heeft Kim gebeld met Zwarte Piet op de Stoomboot van Sinterklaas. Van Zwarte Piet heeft Kim zelfs het rechtstreekse nummer van Sinterklaas gekregen. Dus ook vrijdagavond werd nog even gebeld om te horen of alles volgens planning loopt… luister dat fragment hier terug.

De extra uitzending van ‘Let’s Go‘ wordt zaterdag tussen 13.00 – 16.00 uur uitgezonden.  Eerdere uitzendingen terugluisteren kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

Gepubliceerd: 18 november 2017 om 10:35 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×