Personal Trainer Brian van Gog aan tafel in ‘Door de Mangel’

“Leef, geef en geniet”, dat waren de drie kernwoorden waarmee Gilbert Themen zichzelf omschreef in ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag. Themen heeft Surinaamse roots en is opgegroeid in Amsterdam-Noord. Hij kwam na zijn schoolperiode bij de politie terecht. Dat kostte hem flink wat doorzettingsvermogen, maar nadat er dyslexie bij hem werd vastgesteld, lukt het hem om hoofdagent te worden. Daarnaast is hij de stand-in leadrapper geweest van de band King Bee, de eerste rapgroep in Nederland die een Edison won. Uiteindelijk maakte de Aalsmeerder de ‘move’ naar het coaching vak. Hij is de bedenker van de “RESET-methode” waarmee hij mensen helpt naar persoonlijke vrijheid. “De methode werkt betrekkelijk snel, maar men moet wel blijven denken in een lange termijnvisie”, aldus de RESET-coach.

Ook Gilbert is opzoek gegaan naar een nieuwe gast voor in de Aalsmeerse talkshow. Aanstaande maandag zal Brian van Gog als 190e gast aanschuiven aan de tafel bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts.  “Hij is Personal Trainer, geeft ook kickboks-lessen en is voedingsdeskundige. Hij zorgt ervoor dat mensen fitter hun toekomst in gaan. Ik wil graag weten wat zijn toekomstplannen zijn.”, aldus Themen. Het antwoord van Van Gog op deze vraag hoor je maandag 20 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Brian van Gog in actie (boven) en zijn voorwerp (kleine foto)

Gepubliceerd: 16 november 2017 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×