Dick Kuin stapt uit Aalsmeerse Belangen

Donderdag 16 november maakte Dick Kuin bekend per direct te stoppen als fractielid van Aalsmeerse Belangen (AB). Op Facebook meldde mede-oprichter van de Aalsmeerse lokale politieke partij: “Na een jarenlange samenwerking is het moment gekomen om afscheid van de fractie van AB te nemen. Ik kan mij niet langer vinden in de door de fractie ingeslagen weg en heb besloten om per direct de fractie te verlaten en als zelfstandig raadslid verder te gaan.”

Tegenover de Nieuwe Meerbode gaf Kuin aan een gesprek te hebben gehad met de kiescommissie van AB. “Ik kreeg daar te horen dat ik binnen de fractie niet goed functioneerde. Deze bui zag ik overigens al hangen hoor.” Kuin wil zich niet meer bezig houden met onenigheden en heeft aangegeven bij AB, de andere fracties, de griffier en de burgemeester dat hij doorgaat als zelfstandig raadslid. Tevens gaf de architect aan mee te doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Over het hoe en wat geeft hij later meer informatie.
Luister voor meer nieuws naar Radio Aalsmeer Politiek.

Foto: Dick Kuin (eigen foto Facebook)

Gepubliceerd: 16 november 2017 om 23:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×