Workshop schaken met échte schaakmeesters

Wie zet jij deze winter schaakmat? Tijdens de Amstelveense Schaakweek (27 november t/m 3 december) staan twee topschakers voor je klaar in de bibliotheek om jou van alles te leren over schaken. Breng je kennis direct in de praktijk en ga de strijd aan tegen een echte Nederlandse kampioen in een simultaan wedstrijd.

Na het succes van vorig jaar zijn we blij dat de topschakers Robert Ris en Hing Ting Lai ook nu weer bij ons te gast willen zijn. Schaakmeester Robert Ris is oprichter van de Amsterdam Chess Academy en initiatiefnemer van de Amstelveense Schaakweek. Hing Ting Lai is tweevoudig Nederlands Kampioen t/m 20 jaar en geldt als één van Nederlands grootste talenten.

De workshop en het simultaan schaken voor kinderen is op donderdag 30 november van 16.00 uur tot 17.30 uur in bibliotheek Stadsplein in Amstelveen. Leeftijd: 6 t/m 12 jaar . Deelname is gratis, maar wel even online reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.

Bron en foto: debibliotheekamstelland.nl

Gepubliceerd: 17 november 2017 om 19:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×