DuoDyade weer terug in Aalsmeer

Colet Nierop en Emilie Bastens zijn twee harpistes die ondanks het feit dat ze heel verschillend zijn, toch een eenheid vormen in het musiceren met elkaar. Zondag 12 november vindt in het Oudkatholieke kerkje aan de Oosteinderweg 394 in Aalsmeer-Oost het tweede KCA-concert van dit seizoen plaats. Op veler verzoek komt DuoDyade weer terug naar Aalsmeer.

In de recensie van de Nieuwe Meerbode van 12 maart 2015 werden de twee harpisten beschreven als twee godinnen die ondanks hun verschillen toch een eenheid vormen in rust en harmonie. Gezien het repertoire belooft het geen saaie middag te worden. Componisten als Rossini en Debussy maar ook moderne zoals Joplin zullen de revue passeren. De beide dames toveren gedurende anderhalf uur de prachtigste klanken uit hun bijna koninklijke instrumenten.

Het concert begint om half vier, de zaal is open om drie uur. De toegang bedraagt € 17 (inclusief consumptie), jeugd t/m 16 jaar € 8,50. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang aan de zaal. Voor telefonische informatie en kaartreservering kunt u terecht bij Tini Man, telefoon 0297-329592.

Gepubliceerd: 6 november 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×