Een vroege kerst met Marcel Harteveld

De kerst begint dit jaar 1 maand eerder in cultureel café Bacchus. Cabaretier Marcel Harteveld verzorgt dit jaar in Bacchus een ware kerstshow. Hij droomt er zijn hele leven al van om ooit een echte Engel te ontmoeten…. maar tot nu toe is dat er nog niet van gekomen. Als ultieme poging om zijn Engel uit de tent te lokken, organiseert hij dit jaar het grootste, mooiste kerstfeest van het jaar.

De SNEEUWENGEL is een mooi eigentijds kerstverhaal, vol conferences over het afgelopen jaar en Nederlandse vertalingen van bekende kerstklassiekers.

Marcel Harteveld (1984) is cabaretier, zanger en helft van het duo Harteveld & Fretz. Sinds januari 2016 speelt hij Chris de Vries in Soldaat van Oranje – De Musical. Daarnaast speelde hij fietsenmaker Jeroen Swinkels in de SBS-serie Danni Lowinski, is hij vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen en was hij kandidaat bij De Beste Singer-songwriter van Nederland.

Wilt u dit jaar al vroeg in de kerststemming komen, dan kunt u op 25 november terecht in Cultureel café  Bacchus. Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 12 p.p.
Kaarten zijn te reserveren via www.cafebacchus.nl of telefonisch 0297-342657 (na 18.00 uur).

Bron: Cultureel café Bacchus

Gepubliceerd: 22 november 2017 om 7:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×