Gespreksgroep voor kinderen dementerende ouder

Mantelzorg & Meer biedt in samenwerking met ontmoetingsgroep Aelsmeer een gespreksgroep aan voor kinderen met een ouder met dementie. Heeft u een ouder met dementie en wilt u uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie? U bent welkom op 12 december van 19.30 – 21.00 uur in Gebouw Irene, Kanaalstraat 12, Aalsmeer.  Aanmelden bij Mantelzorg & Meer, 020-3335353 of info@mantelzorgenmeer.nl.

Specifieke problemen
Het zorgen voor een ouder met dementie brengt specifieke problemen en vragen met zich mee, zoals “Wanneer moet u iets regelen, hoe vraagt u een indicatie aan, hoe regelt u iets terwijl uw ouder dat niet wil, wanneer denkt u aan opname, hoe gaat u om met het veranderende gedrag.” Deelname kan per bijeenkomst.

Gepubliceerd: 2 november 2017 om 19:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×