Keukenbrandje op Aalsmeerderdijk

Donderdagavond werd de Aalsmeerderdijk (in de richting van Rijsenhout) opgelicht door blauwe zwaailichten. Zowel de brandweer als een ambulance waren afgekomen op een klein keukenbrandje. De brandweerlieden hebben de brand geblust en de woning geventileerd.
De ziekenbroeders hebben twee personen onderzocht, maar hoefde hen niet mee te nemen naar het ziekenhuis. Beiden hadden rook geïnhaleerd en één van hen had ook brandwonden aan zijn handen. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend.

Door de brand was de Aalsmeerderdijk in Aalsmeerderbrug enige tijd in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 2 november 2017 om 19:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×