FC Aalsmeer en Studia helpen voetballer met huiswerk

Veel kinderen blijken moeite hebben met het combineren van school en sport. Als de kinderen uit school komen gaan ze eerst even relaxen en/of gamen en pas na het avondeten beginnen ze aan hun huiswerk. Maar dit is ook juist de tijd dat ze voetbaltraining hebben! En natuurlijk als ze mogen kiezen, gaan ze liever voetballen dan leren. FC Aalsmeer en Studia herkennen dit dilemma en willen door middel van een intensieve samenwerking de goede resultaten op school stimuleren zonder dat dit ten koste gaat van de vereiste trainingstijd.

Huiswerk maken
Studia geeft huiswerkbegeleiding op de club. Hiervoor heeft FC Aalsmeer de conferentiekamer beschikbaar gesteld, waarin de kinderen in alle rust en toch met elkaar hun huiswerk kunnen maken. Studia helpt niet alleen met het huiswerk, maar zorgt ook dat de kinderen op een laptop kunnen werken, zodat leerlingen altijd werkstukken kunnen maken en bij hun documenten kunnen.

Huiswerk af = lekker trainen
Leerlingen komen na school naar de club en maken hier hun huiswerk onder professionele begeleiding samen met hun clubgenoten. In de korte pauzes kunnen ze buiten voetballen. Als het huiswerk af is gaan ze naar huis om te eten en ’s avonds weer naar de club om te trainen. Het huiswerk is af, dus de kinderen hebben ook echt de tijd om lekker te trainen. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven tussen 14.30 en 18.00 uur. Tijdens de begeleiding is er altijd wat te eten en te drinken voor de kinderen.

Voor meer informatie kunt terecht op info@studia.nl.

Bron: Studia

Gepubliceerd: 2 november 2017 om 20:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×