Gemeente wil betere afspraken met Liander

De storing aan de openbare verlichting aan de Lijnbaan/begin Oosteinderweg zal, volgens Liander woensdag 8 november verholpen zijn. De reparatie duurde volgens de netbeheerder langer omdat er eerst een nieuwe openbare verlichtingskast op de hoek van de Oosteinderweg en de Lijnbaan geplaatst moest worden. Daarna moest bodemonderzoek gedaan worden en een nieuwe kabel worden gelegd langs het hele tracé.
Ook moest de gemeente wachten op het tijdstip van aanleg door Liander, want zij moeten dit uitvoeren. De netbeheerder is namelijk verantwoordelijk voor de aanleg van kabels van de openbare verlichting. Het College van B &W van Aalsmeer gaat volgende week in gesprek met Liander voor verdere verbeteringen en het maken van betere afspraken.

Gepubliceerd: 3 november 2017 om 18:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×