KDO-trainer Raymond de Jong tekent opnieuw bij

Op woensdag 22 november jl. zijn het veldvoetbalbestuur van KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen om de samenwerking opnieuw voor één jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 49-jarige Kwakelaar.

Langstzittende trainer ooit
De Jong gaat in augustus beginnen aan zijn achtste seizoen op rij bij de Kwakelse voetbalselectie. Hiermee wordt hij de langstzittende trainer ooit bij de Kwakelaars, wat uniek genoemd mag worden. Wat goed is behoeft geen wijziging, zo redeneert men in De Kwakel. Trainer De Jong werd o.a. afgelopen seizoen onverwacht kampioen in de 3e klasse A West 2, ondanks een forse leegloop in zijn selectie. Dit seizoen acteert KDO voor het eerst zijn historie in de 2e klasse en staat op het moment van schrijven op een gedeelde achtste plaats.

Voldoende draagkracht
Raymond de Jong traint de selectie door middel van het periodering systeem, waardoor de trainingen gestructureerd opgebouwd worden gedurende het seizoen. Dit in combinatie met zijn goede contactuele eigenschappen, fanatisme plus tactisch en technisch inzicht, heeft ertoe geleid dat er goede resultaten zijn neergezet door de Kwakelse selectie. Het vertoonde spel, de ruimte voor teambuildingsactiviteiten en positieve sfeer binnen de selectie zijn daarnaast belangrijke pre’s voor de huidige trainer. Tot slot heeft de enthousiaste trainer meer dan voldoende draagkracht bij KDO en heeft hij aantoonbaar selectiespelers recent beter gemaakt.

Met bovenstaande in ogenschouw genomen, hebben de trainer, de spelers en het bestuur er alle vertrouwen in dat de huidige resultaten in de tweede klasse minimaal gecontinueerd kunnen worden in het lopende seizoen en volgend seizoen.

Bron: sv KDO
Foto: Jos Spitteler

Gepubliceerd: 23 november 2017 om 22:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×