Ook Gertjan van der Hoeven stopt er mee

De huidige AB-wethouder Gertjan van der Hoeven heeft vandaag op zijn Facebook-pagina aangekondigd er na de gemeenteraadsverkiezingen in maart mee te stoppen. Dit nieuws volgt precies een week nadat Dick Kuin, een andere AB-coryfee, ook al bekend maakte te stoppen bij de lokale politieke partij.

Van der Hoeven: “Ik heb besloten dat ik na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 niet beschikbaar ben om lid van de gemeenteraad of wethouder van Aalsmeer te worden. Ik heb bijna 12 jaar deel uitgemaakt van het gemeentebestuur, waarvan 8 jaar als wethouder. Een enerverende periode waarin ik me – samen met vele anderen – met passie heb ingezet voor een mooie toekomst van Aalsmeer. Nu is voor mij de tijd gekomen om nieuwe wegen in te slaan. De komende maanden blijf ik mij natuurlijk voor de volle 100% inzetten voor de inwoners en ondernemers in Aalsmeer.”

Gertjan Van der Hoeven is tussen 2006-2010 lid geworden van de gemeenteraad voor AB. In 2010 werd hij wethouder en in het voorjaar 2014 is hij voor de tweede maal benoemd als wethouder van de Gemeente Aalsmeer.

Gepubliceerd: 23 november 2017 om 16:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×