‘Let’s Go’ belt weer met de Stoomboot

Zet de pepernoten maar alvast klaar, want ‘Let’s Go‘ zorgt er vrijdag voor dat je helemaal in de Sinterklaas-stemming komt! De afgelopen weken heeft Kim gebeld met Zwarte Piet op de Stoomboot van Sinterklaas. Van Zwarte Piet heeft Kim het rechtstreekse nummer van Sinterklaas gekregen. Dus ook vrijdag wordt er weer gebeld met de Stoomboot om te horen of alles volgens planning loopt. Kim vraagt zich af of Sinterklaas ook een circusact heeft geoefend. Ook hoor je het laatste Sint en Piet Nieuws en alle ins en outs over de intocht van Sinterklaas in Aalsmeer.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 13 november 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×