‘Radio Aalsmeer Politiek’ trapt campagne af met D66

Donderdagavond vanaf 21.00 uur ontvangt Radio Aalsmeer de eerste lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen en wel Wilma Scheltema van D66. Nu PACT niet verder gaat als collectief van drie landelijke partijen in de Aalsmeerse gemeenteraad, schuift D66 als op zichzelf staande partij aan. Presentatoren Sem van Hest en Erik Kreike gaan in aanloop naar de verkiezingen uiteraard ruim aandacht besteden aan de campagnes van de lokale partijen. Te beginnen a.s. donderdag met Wilma Scheltema.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wilma Scheltema (lijsttrekker D66 Aalsmeer)

Gepubliceerd: 13 november 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×