Tony Daudey en Daan Uiterwijk Winkel in ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij ontvangt donderdag tussen 19:00 en 20:00 twee muzikale gasten. Tony Daudey, zanger van de Band Avagardner, al 40 jaar lang ‘Nederlands meest belovende zanger’, aldus Tony zelf. Hij maakt ook solonummers en al zou je het niet zeggen, hij is 58 jaar jong. Daarnaast creatief talent Daan Uiterwijk Winkel (37). Daan is zanger bij meerdere bands, tekenaar sinds hij weet wat een potlood is en al twaalf jaar haarstylist. De heren hebben geen bloedband, maar zijn desalniettemin ‘father & son’. Hoe zit dat dan? Esther gaat het ze vragen. Heb jij ook een leuke vraag voor Daan of Tony, mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Tony Daudey en Daan Uiterwijk Winkel (eigen foto)

Gepubliceerd: 13 november 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×