‘Let’s Go’ dansend het weekend in

Vrijdag om 18.00 uur krijgen Kim en Joey bezoek van de dansers van Dance Improvement, dit jaar de Nederlands Kampioen dansen! Kim is benieuwd welke stijlen ze dansen, hoe vaak ze trainen en natuurlijk wat hun favoriete dansliedje is. Verder is het zaterdag 11 november en dus Sint Maarten. Ga jij ook langs de deuren met een (zelfgemaakte) lampion? Vrijdag ben je tijdens ‘Let’s Go’ welkom om langs te komen in de studio. Natuurlijk met je lampion, een liedje zingen mag ook en dan zorgt Kim voor iets lekkers! Ook hoor je vrijdag weer ‘Raad het sinterklaaslied’ en als je goed luistert zul je een tip horen. Als jij hoort welk nummer Joey door de mixer heeft gegooid maak je kans op een huisbezoek van de Echte Pieten op 5 december. Tenslotte is er nog de winactie voor de Hans en Grietje Musical. Het sprookje gaat over het snoephuisje van een heks… Knibbel knabbel knuisje… Wat is jouw favoriete snoep? Maak een leuke en originele foto van jezelf met je favoriete snoep. Stuur je foto op naar letsgo@radioaalsmeer.nl en maak kans op kaarten voor de Hans en Grietje Musical in Amstelveen!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 6 november 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×