Kunstzinnig ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng maken donderdagavond weer live hun maandelijkse kunst, cultuur en lifestyle radioprogramma. Ze trappen af met Jack en Geraldine Bontekoe. Zij hebben het beheer over de collectie van kunstenaar George Lampe (1921-1982) en exposeren momenteel bij Karin Eveleens. Daarna komt curator van Gemeente Aalsmeer Ingrid Koppeschaar vertellen over de expositie van fotograaf en kunstenaar Tobias Rothe, momenteel in het gemeentehuis met als thema de gemeente zelf. Verder stelt Heleen van Haaften twee fotografen en hun eigen stijlen voor: Monic Persoon en Reint Baarda. Het programma sluit af met zowel een muzikale als inhoudelijke terugblik op het afgelopen jaar ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer. De muziek wordt namelijk altijd door de gasten zelf uitgezocht. De techniek wordt verzorgd door Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 november 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×