'Echt Esther' viert een verjaardag

Donderdag 9 november staat de uitzending van ‘Echt Esther’ in het teken van jarig zijn. Daarover gaan we ook bellen met Sinterklaas, want hij is toch zeker de expert als het gaat om de ‘do’s and don’ts” van een goed verjaardagsfeestje.

In de studio bespreken o.a. Margret Van Der Meer, Peter Boogaard en Dennis Wijnhout de feiten en fabels bij Echt Esther aan tafel. Heb jij muziek tips of weet je leuke fabels, feiten of rituelen over jarig zijn. Mail ze dan door naar esther@radioaalsmeer.nl, ze zijn van harte welkom. Vragen voor Sinterklaas natuurlijk ook.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 november 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×