‘Door de Mangel’ stapt in de wereld van yoga

Afgelopen maandag was het Cesartherapeute Marianne Buskermolen die achter de microfoon kroop bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’. De broer en zus hebben, zoals gebruikelijk, een beeld gecreëerd van de telg uit de Aalsmeerse familie Blauwhoff. Zij coacht al meer dan 35 jaar cliënten en maakt daarbij regelmatig gebruik van een ‘aap’. “De pluchen aap helpt mij om de therapie die ik geef op een eenvoudige manier uit te leggen aan de cliënt”, aldus de loyale, enthousiaste en gedisciplineerde directrice van Therapeutisch/trainings Centrum Oosteinder (TCO). Het werken in een eigen centrum past goed bij Buskermolen: “Het geeft mij veel voldoening. Het hebben van een eigen centrum vraagt inzet en ondernemerschap”, aldus de therapeute.

Yoga
Ook Marianne is op zoek gegaan naar een nieuwe gast. De volgende Aalsmeerder die ‘gemangeld’ gaat worden is Aletta van Oostveen. “Zij heeft in The Beach haar eigen yogacentrum opgezet. Waar ik echter vooral benieuwd naar ben, is hoe zij haar deelname aan het gemeenteproject Zaai ervaart”, vertelde Buskermolen. Haar antwoord daarop hoor je maandag 6 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Aletta van Oostveen (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 november 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×