‘Let’s Go’ krijgt bezoek van de Pieten

Eline de school Triade Hornmeer (voorheen de Wegwijzer) wil graag veilig naar de speeltuin kunnen gaan, maar dat gaat niet. Ze schreef een brief naar de gemeente en in de klas kreeg ze bezoek van wethouder Gert-Jan van der Hoeven en konden zij en haar klasgenootjes het probleem uitleggen. Vrijdag hoor je de oplossing. Verder lukte het de vorige uitzending niet om te bellen met Regelpiet, hij was te druk met de laatste dingen regelen voor de intocht in Kudelstaart. Hij stuurde Kim een berichtje dat hij graag, samen met een aantal andere pieten op bezoek wil komen in de studio. Daar zei Kim geen nee tegen en dus komen ze vrijdag langs. Alleen moest Kim Regelpiet wel drie keer uitleggen waar de studio van Radio Aalsmeer is. Of het goed gaat komen? Je hoort het vrijdag.

Dan is ook de laatste kans om een huisbezoek te winnen van de Echte Pieten op Pakjesavond. Wat moet je doen? Zorg dat je vrijdag goed luistert, want Kim wil graag iets van je weten. En weet jij het antwoord dan moet je zo snel mogelijk bellen met de studio. Wie weet komen de Echte Pieten dan op 5 december wel bij jou een feestje vieren!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 28 november 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×