Vierde verjaardag ‘Vrijdagavondcafé’

Aanstaande vrijdagavond 1 december tussen 21.00 en 23.00 uur is de speciale jubileumuitzending van het Vrijdagavondcafé met ook dit 4e jaar een hilarisch bezoek van de echte Sinterklaas uit Aalsmeer. We verwachten Sinterklaas en zijn bekende hoofdpiet en fotopiet en misschien nog meer Pieten rond 22.00 uur in de studio. Presentator Ron Leegwater heeft veel lekkere muziek uitgezocht en heeft de vaste medewerkers van het radiocafé uitgenodigd voor speciale Sinterklaas-items. En de Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon heeft samen met Ron een mooie verrassing voorbereidt. Kom gezellig langs bij ons in de radiostudio. Kom radiokijken, ons jubileum meevieren en genieten van de Sint en zijn Aalsmeerse Pieten! Je vindt ons in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade (na de entree links af). Je bent vanaf harte welkom!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Rick van der Kroon

Gepubliceerd: 30 november 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×