Sous-Terre wordt geen Museum of Flower Art

Na bijna een jaar te hebben samengewerkt blijken Peter van Eick en Janna van Zon en hun team Aalsmeer andere inzichten te hebben over de toekomst van de locatie Sous-Terre Aalsmeer dan de eigenaar van de galerie. Na een aantal gesprekken werd duidelijk dat de verschillen te veel uiteen liggen waardoor het Team Aalsmeer zich – met spijt – genoodzaakt voelt zich terug te trekken uit de locatie.

Veel aandacht
Peter en Janna kunnen terugkijken op een aantal mooie – door hen georganiseerde tentoonstellingen bij Sous-Terre. Er was bijzonder veel aandacht voor de speciale openingen door lokale en regionale pers, zoals: Carnavalle de’l Art (met het gemaskerde diner als hoogtepunt, Het Aalsmeer Flower Festival en Masters of Graffiti Art. Het Team Aalsmeer heeft zich met veel inzet en vrijwillig ingezet voor het behoud van Sous-Terre en blijft van mening dat de plek tegenover de mooiste watertoren van Nederland een bijzondere locatie is.

MOFA
Voor de trouwe bezoekers van de vrijdagmiddag borrel “Pastis” is het even wennen, dat deze voorlopig wordt stopgezet, maar er komt vast weer een nieuwe locatie. Peter, Janna en het team bestaande uit: Trudy, Tobias en Marijke gaan door met hun research en activiteiten om een Museum in Aalsmeer te realiseren waar de bloem in de kunst centraal staat. De voorlopige naam is MOFA: Museum of Flower Art.

Gepubliceerd: 3 november 2017 om 18:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×