Voorzitter Centrale Studentenraad in ‘Door de Mangel’

Terence Verhagen was afgelopen maandag te gast in ‘Door de Mangel’, de talkshow op Radio Aalsmeer. De drie kernwoorden die Terence bij zichzelf vindt passen zijn: ambitieus, loyaal en direct. Verhagen heeft 13 jaar in Amstelveen gewoond, maar verhuisde daarna naar Nieuw-Oosteinde. “De situatie met mijn ouders noemde ik eigenlijk altijd pindakaas. Ik heb een pinda als vader en een kaaskop als moeder. Mijn moederskant komt uit de Jordaan en van mijn vaderskant heb ik het eten mee”, aldus Terence. Hij is managing director van beroep bij ‘De Stage Consultant’, een bedrijf dat hij zelf heeft opgericht om studenten te helpen bij het vinden van een stageplek. Daarnaast is hij Bourgondisch van aard, rijdt ook graag op een motor en is ook vaak te vinden in de sportschool. De 23-jarige lijdt al een aantal jaren aan een depressie en ziet de wereld grauw. “Het mooie van het leven, is gelijk het minder mooie: het gaat door.”

Ook Terence heeft weer een nieuwe gast bereid gevonden om op 4 december op de ‘Door de Mangel’-stoel te gaan zitten. Aanstaande maandag zal Lars Bastmeijer als 192e gast ontvangen worden door presentatoren Mylène en Elbert Huijts. “Een leuke jongen met vuur in zijn ogen. Hij kwam in eerste instantie over als een patsertje, maar doet ook wat hij zegt. Hij is mijn opvolger als voorzitter van de Centrale Studentenraad geworden. Ik wil graag weten of hij iets heeft gehad aan mijn erfenis in de studentenraad.”

Het antwoord van Bastmeijer op deze vraag hoor je maandag 4 december vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 november 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×