Radio Aalsmeer live bij voetbalderby

Zondagmiddag is Radio Aalsmeer om 14.00 uur live aanwezig bij de wedstrijd tussen FC Aalsmeer zondag 1 en RKDES 1. Het ‘Weekend Magazine’ zal in het teken staan van deze streekderby en zal rechtstreeks vanaf het sportpark in de Hornmeer komen. Elbert Huijts en Eric Spaargaren zullen de wedstrijd verslaan. Het zal een spannende pot worden want beide ploegen zijn gebrand op de overwinning. Geen zin om langs de lijn te kleunen, maar er wel bij zijn? Luister dan naar uw lokale radiozender Radio Aalsmeer. Via 105.9 FM of www.radioaalsmeer.nl

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 december 2017 om 16:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×