‘Echt Esther’ in decembersferen

Afgelopen donderdag 30 november ging ‘Echt Esther’ over de chronische ziekte van Lyme. Het werd een boeiend gesprek over de oorzaken, maar ook de gevolgen van de ziekte. Wil je meer weten? Luister dan terug via radioaalsmeer.nl. Deze donderdag is het ‘the most wonderful time of the year’ in de show! Jacqueline Hillegers & Linda Kroezen-Houtkamp komen over de Kerstsfeer vertellen bij ‘Echt Esther’. Natuurlijk draaien we ook echte kerstklassiekers. Jij mag de December Top 3 van Linda en Jacqueline raden. Mail je antwoord voor 7 december naar esther@radioaalsmeer.nl en uit de juiste inzendingen loten Jacqueline en Linda een winnaar, die bij hen in de winkel een prachtige kerstbal mag komen uitzoeken. De andere inzendingen gaan we gebruiken om het uur goed te vullen met decembermuziek. Waag een gokje en luister mee!

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 december 2017 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×