DJ-talenten in ‘Let’s Go’

Kim en Laurens krijgen bezoek van nieuwe supersterren! De afgelopen weken volgden deze DJ’s-To-be een DJ-cursus via het Cultuurpunt bij House of Beats. De cursus zit er nu bijna op, want de laatste les is een optreden in de N201. Maar voordat ze daar hun skills gaan laten zien en horen komen ze eerst in de studio van Radio Aalsmeer langs. Kim is benieuwd wat ze allemaal hebben geleerd, wie hun favoriete DJ is en natuurlijk ook hoe hun mixen klinken! Ben je ook nieuwsgierig? Luister dan vrijdag naar ‘Let’s Go’ want we gaan swingend het weekend in!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 4 december 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×