Radio Aalsmeer live vanaf Kerstmarkt

Aankomende zaterdag organiseert Lions Ophelia een gezellige kerstmarkt bij de Historische Tuin. Ook dit jaar is er weer een goed doel verbonden aan deze dag, namelijk Stichting Kinderfondsen. Radio Aalsmeer is ook weer aanwezig om u thuis een sfeerimpressie te geven van deze dag. Sem van Hest presenteert vanaf 10.00 uur ‘Sem Op Zaterdag’ vanaf deze sfeervolle locatie, gevolgd door ‘Hartelijk Zaterdag’ met Koen Overbeek en Margret van der Meer. Vanaf 14.00 uur neemt ‘Weekend Magazine het stokje op locatie over met Anna-Maria Mantel en Marielle Wegman sluit de dag af met haar programma ‘Ga toch Wegman’.

Gepubliceerd: 4 december 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×