Bus strandt op Hornweg voor N201-viaduct

Een bijzondere situatie deed zich woensdagavond voor op de Hornweg bij het bekende N201-viaduct. Dit keer geen vrachtwagen die zich vastliep onder het lage tunneltje, maar een lijnbus van Connexxion die voor een hachelijk moment zorgde.

Een gloednieuwe  Connexxion-bus van de nieuwe buslijn 357 (voorheen 172) strandde rond 22.00 uur op de Hornweg vlak voor het viaduct. De buschauffeur ontdekte gelukkig tijdig dat ook de nieuwe bussen van Connexxion niet onder het lage viaduct passen. Wel lastig om dan dat hele stuk achteruit te moeten rijden met die lange bus over de smalle Hornweg terug richting de Molenvliet.

De oorzaak was waarschijnlijk dat de buschauffeur de achteringang bij de bloemenveiling had gemist en toen maar besloot om via de Hornweg verder te rijden.

Gepubliceerd: 13 december 2017 om 23:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×