#MeToo besproken in ‘Echt Esther’

Op 14 december vertellen Moos Putto, Quirina Kofman en Judith Keessen over het verdriet dat (machts)misbruik als gevolg van angst, afhankelijkheid of een scheve machtsverhouding betekent in het leven van een vrouw. Natuurlijk is het misbruiken van een man even heftig, maar daarover praten we een andere keer een uur lang. Heb je vragen of ervaringen die je hierover wilt delen? Wellicht zelfs een artikel over #MeToo dat jij graag onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Judith Keessen

Gepubliceerd: 12 december 2017 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×