Kluis, Van Duijn en Van Rijn in R.A.P.

Komende donderdag ontvangt het politieke programma van Radio Aalsmeer drie politici. De makers van ‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg R.A.P., ontvangen om 20.00 uur Jop Kluis (AB) en Robbert-Jan van Duijn (CDA). Natuurlijk zal dan het terugtrekken van de lokale politieke partij AB aan bod komen. Maar ook een terugblik op de afgelopen raadsvergadering, met o.a. de vlag-motie en de situatie rondom de nieuwe busregeling in Kudelstaart zullen ongetwijfeld ter tafel komen.

Om 21.00 uur schuift Robert van Rijn, de VVD-lijsttrekker voor de raadsverkiezingen, aan achter de microfoon om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de raadsverkiezingen in maart.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: AB-wethouder Jop Kluis, een van de gasten in RAP

Gepubliceerd: 12 december 2017 om 7:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×