‘Let’s Go’ in kerstsferen

Het aftellen naar de kerstvakantie is begonnen, nog 1 weekje! En na deze winterse week begint bij Kim en Laurens de kerstsfeer alle lekker te kriebelen.

Vrijdag maken ze er dan ook een kerstige uitzending van. Kim heeft leuke tips met leuke kerst(vakantie) activiteiten, natuurlijk heeft ze al wat leuke kerstmuziek voor je uitgezocht. Ook Steven de Jong komt langs, hij zit op de Westplas Mavo. Samen met zijn klas organiseert hij een kerstmarkt en hij komt daar alles over vertellen.

O ja en wil je iemand (alvast) de kerstgroetjes doen of voor iemand een bijzonder (kerst)nummer aanvragen? Dat kan! Bel dan vrijdag tijdens de uitzending naar de studio of laat een bericht achter op de facebookpagina van Let’s Go.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 12 december 2017 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×