Prijsvraag in ‘Vrijdagavondcafé’

In Vrijdagavondcafé geeft presentator Ron Leegwater deze week een set van 2 kaarten weg voor NO JOKE The Christmas Edition! Ga naar de facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé’ om te zien hoe je mee kunt doen. De uitslag hoor je vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur in Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer! Verder natuurlijk de vertrouwde items zoals de Soulshow-classic, de gezellige meezinger, uitgaanstips en deze week de muzikale mengelmoes van Meindert van der Zwaard waarin we de luisteraar wordt meegenomen langs muzikale hitfeiten en thema’s.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Tino Martin

Gepubliceerd: 14 december 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×