Elly Tas 40 jaar Rode Kruis vrijwilligster

Vorige week woensdagavond waren de mensen van de chauffeurspool en de flex-vrijwilligers van het Rode Kruis Aalsmeer bijeen in een van de zaaltjes van het Parochiehuis. De chauffeurspool bestaat uit mensen die regelmatig of op oproep mensen van huis ophalen en terugbrengen als er een evenement of activiteit plaats vindt. Flex-vrijwilligers zijn mensen die af en toe gebeld worden als er voor bepaalde activiteiten extra mensen nodig zijn.

Voor deze avond had ook mevrouw Elly Tas een uitnodiging ontvangen omdat zij al zo’n 15 jaar als chauffeur van de chauffeurspool fungeert. Echter daarvóór was zij 25 jaar lang penningmeester van afdeling Aalsmeer. Zij werd daarbij gesteund door haar man Jaap Tas en samen hebben zij al die jaren de financiële zaakjes prima op orde gehouden. En dat betekent dat zij deze avond de versierselen en een oorkonde van het Rode Kruis opgespeld kreeg door voorzitter Dick Overkleeft. De voorzitter sprak een woord van dank uit en reikte ook nog een mooie bos bloemen uit.
Ook werd deze avond mevrouw Diny Maarse in het zonnetje gezet. Zij heeft een flink aantal jaren de ‘aangepaste vakanties’ geregeld waardoor heel wat Aalsmeerders de mogelijkheid kregen om een weekje van een vakantie te genieten in een van de hotels van het Rode Kruis of op de Henri Dunant.

Wilt u meer weten over het Rode Kruis Aalsmeer of ook vrijwilliger worden dan kunt u dat via de website doen of een mail sturen naar jnoordam@rodekruis.nl.

Gepubliceerd: 11 december 2017 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×