Lokale omroepen bundelen krachten voor terminaal zieke kinderen

De lokale omroepen Radio Aalsmeer, Rick FM (Uithoorn), MeerRadio (Haarlemmermeer), RTV Amstelveen, Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) bundelen de krachten voor terminaal zieke kinderen.
Op zaterdag 24 maart a.s. zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag ‘Let’s make memories!’ voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Tijdens de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn. Eén van deze acties is een grote spinningwedstrijd in de lobby van de oude studio’s van Studio’s Aalsmeer.

Wil je met je sportclub/team, school, vriendengroep of collega’s meedoen aan deze actiedag en een radio- of tv-verslaggever op bezoek krijgen? Meld je dan nu aan via www.stichtinglivingmemories.nl.

Gepubliceerd: 24 december 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×