Nieuwe naam 'Participe Amstelland' gevierd

Vanaf 1 januari veranderd de naam van Vita Amstelland (en AanZ Amstelveen) in Participe Amstelland. Deze naamsverandering wordt gevierd op vrijdag 5 januari a.s.. De nieuwe naam wordt dan officieel in gebruik
genomen in Aalsmeer met chocolademelk en stroopwafels. Daarmee wordt geproost op het nieuwe jaar en de nieuwe naam.

Na het hijsen van de Participe Amstelland-vlag in Amstelveen, is Participe Amstelland in Aalsmeer en Kudelstaart onder andere op de volgende plaatsen te vinden:
– 13:30 tot 14:00 uur: Boerhavehof – Kudelstaart
– 14:45 tot 15:15 uur: op de hoek van de Zijdstraat en de Uiterweg- Aalsmeer Centrum
– 16:00 tot 16:30 uur: Poldermeesterplein – Aalsmeer Oost

Vita Amstelland in Aalsmeer en AanZ Amstelveen gaan een samenwerking aan met de landelijk opererende Participe Groep. De nieuwe naam is dus Participe Amstelland geworden en benadrukt waar zij voor staan: dat iedereen participeert, meedoet in de buurt.

Vita verzorgt in opdracht van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn sociaal-maatschappelijke diensten. Maatschappelijk werkers en ouderenadviseurs zijn voor buurtgenoten toegankelijk, 15 wijksteunpunten staan open voor iedereen en inwoners kunnen er terecht voor trainingen, persoonsalarmering en dagactiviteiten voor inwoners met lichte dementie. Project AanZ verzorgt sinds 2014 het welzijnswerk in de wijken en wijkcentra van Amstelveen.

Gepubliceerd: 27 december 2017 om 21:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×