Aanhaken bij Aalsmeers Jeugdorkest

Maandag, 15 januari vond de eerste repetitie van het Aalsmeers Jeugdorkest plaats. Zoals de naam al zegt: een orkest speciaal voor de jeugd uit Aalsmeer. En ondanks dat het pas de eerste repetitie was, klonk het al heel swingend!

Laagdrempelig
Het Aalsmeers Jeugdorkest is een laagdrempelig, heterogeen ensemble. Toetsinstrumenten, blaasinstrumenten, snaarinstrumenten, slagwerk: alle soorten instrumenten zijn welkom! Ook als je nog niet zo lang speelt, of alleen hebt meegedaan aan een kennismakingsproject, ben je van harte welkom. De partijen worden namelijk met verschillende moeilijkheidsgradaties aangeboden.

Aanhaken
Het Jeugdorkest bestaat nu uit een gezellig groepje en verschillende instrumenten, waaronder de gitaar, de trompet en de viool. Maar er zijn nog meer leerlingen welkom! Dus heb jij spijt dat je je nog niet hebt opgegeven? Dan kun jij aanstaande maandag nog aanhaken met jouw instrument!
De repetities zijn iedere maandag van 16.00 tot 17.00 uur in de Binding. Opgeven kan door een mail met jouw naam en instrument te sturen naar ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl.

Cultuurpunt verhuist tijdelijk
De repetitie van het Jeugdorkest vindt vanaf volgende week plaats in de Binding (Zijdstraat 53). Het Cultuurpunt heeft de vertrouwde zolder aan de Marktstraat tijdelijk verruild voor deze locatie, omdat er in de Marktstraat verbouwd gaat worden. De komende maanden wordt daar gebouwd aan ‘De Huiskamer van Aalsmeer’.

Gepubliceerd: 16 januari 2018 om 23:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×