20 jaar vrijwilliger Rode Kruis Aalsmeer

Tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers van het Rode Kruis Aalsmeer vorige week, werd Lenie van Engelen werd gehuldigd voor het feit dat zij al 20 jaar met plezier vrijwilliger is. Uit handen van de voorzitter ontving Lenie een oorkonde en een speld met het getal 20 erop.

Op 1 september 1997 meldde Lenie zich aan als vrijwilliger van het Rode Kruis. Zij ging op 62-jarige leeftijd met de VUT en wilde bezig blijven. Tijdens een verkoping van het Rode Kruis raakte zij door een andere vrijwilliger enthousiast. Lenie is al die jaren lid geweest van het team van de soos (o.a. begeleiding en verkopingen), maar is ook een paar jaar lid geweest van het bestuur.

Het praktische vrijwilligerswerk had echter haar voorkeur. Naast deze vrijwilligerswerkzaamheden is Lenie ook gastvrouw in het ontmoetingscentrum Irene (dementiegroepen), hetgeen ze ook met heel veel plezier doet. Intussen is Lenie 82 jaar en nog steeds actief voor het Rode Kruis.

Wilt u meer weten over het Rode Kruis Aalsmeer of ook vrijwilliger worden, dan kunt u dat via de website doen of door een mail te sturen.

Gepubliceerd: 16 januari 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×